linkedin1twitteryoutube30

Regulier schilderwerk

 

Uw schilderwerk is onze zorg!

U ziet op tegen verven van een muur, uw plafond, trap, kozijnen, deuren, plinten? Van uw bedrijfspand of uw woning? Dat hoeft toch helemaal niet! Het uitbesteden kost minder dan u denkt!

 

Muurverfspuiter.nl is gespecialiseerd in het latex/muurverfspuiten van plafonds en wanden. Doordat wij meer dan 25 jaar ervaring hebben en de nieuwste technieken gebruiken, zijn we niet lang bezig per opdracht. En dát scheelt in uw portemonnee! En weet u wat het mooiste is? De snelheid komt de uiteindelijke kwaliteit alleen maar ten goede. Wij spuiten of verven de muur snel, goedkoop en leveren standaard hoogstaande kwaliteit. Daar kunt u van op aan!

Uw wensen?

Veel bedrijven stellen zichzelf centraal. Zoveel mogelijk klussen, in zo kort mogelijke tijd. Een fout uitgangspunt in onze ogen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over het eindresultaat. Daarom overleggen we altijd vooraf en spreken alles door. Zo weet u exact waar u aan toe bent, qua prijs, afwerking, kleur en werktijd. Wij houden niet van verrassingen voor de klant, wij houden van tevreden klanten. Dat is onze basis en de reden dat we al meer dan 25 jaar ons werk met plezier doen!

Volg ons hier

linkedintwitteryoutube

 

 kwaliteitsvakmankwaliteitsvakman

Spuitwerk

Verfspuiten

Muur spuiten

Spuitwerk plafond

Plafond spuiten

Latex spuiten

© Van Kasteren Schilderwerken | Gespecialiseerd in het spuiten van wanden en plafonds 2022